Over ons

Over ons | Infiltratietechniek
Op het gebied van infiltratietechniek zijn de laatste jaren grote vooruitgangen geboekt. Het team van HTW is samen met zijn engineers constant bezig praktijkervaringen om te zetten in verbeteringen, om zodoende nieuwe standaarden te ontwikkelen.
Wilt u meer informatie over onze mooie producten? Neem eens vrijblijvend contact op met onze sales.
Over ons | Infiltratietechniek

Over HTW Infiltratietechniek

HTW infiltratietechniek BV heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in het bergen, infiltreren en draineren van water. Onze producten zijn zeer vooruitstrevend voor de GWW sector. Dit heeft geresulteerd in de tweede generatie ITPlus® Controlbox en de plaatsvervanger van de Lamelbox: de ITPlus® Variobox.

Alle producten zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit en stabiliteit, zijn met uitzondering van de ITPlus® Variobox “Light” geschikt voor de zwaarste verkeersklasse (SLW60) en uitermate flexibel voor velerlei toepassingen, zijn o.a. TüV en DIBt gecertificeerd en hebben minimaal een 50-jarige levensduur garantie.

Uniek, is het feit, dat HTW infiltratietechniek niet enkel adviseert en materialen verkoopt, maar dat ze tevens de producten zelf ontwikkelt en produceert. Sterker nog, ook de machines waarmee gewerkt wordt, is een eigen ontwikkeling. Vanuit de productie wordt dus direct aan de eindgebruiker geleverd, waardoor alle producten tegen de scherpst mogelijke prijs geleverd kunnen worden.

Kwaliteit uit eigen fabriek in Duitsland!
Dit alles leidt tot een hoge kwaliteitsstandaard. In combinatie met een uitstekend design en doordachte structuur wordt zo voldaan aan de hoogste eisen! Dit is bekrachtigd door de Duitse TüV- Nord, TNO en de DIBt, die o.a. de ITPlus® Controlbox en de ITPlus® Variobox uitgebreid getest hebben met de vereiste test methodieken.