ITplus® Controlbox

ITplus® Controlbox

Een flexibel en baanbrekend infiltratiesysteem.

controlbox-infiltratietechniek-v1

Duurzaam
regenwaterbeheer-
en management.

 

Extreem hoge stabiliteit (zwaar verkeer, SLW 60 bij 0,8 meter)

Geïntegreerde inspectie- en onderhoudmogelijkheid tot 500 mm

Makkelijk te installeren (one man handling)

Ideaal als vervanger van een IT buis (voorgemonteerd als streng)

TüV- Nord, TNO en DIBt gecertificeerd

Op het gebied van infiltratietechniek zijn de laatste jaren grote vooruitgangen geboekt. Het team van HTW is samen met zijn engineers constant bezig praktijkervaringen om te zetten in verbeteringen, om zodoende nieuwe standaarden te ontwikkelen.

De ITplus® Controlbox is speciaal ontworpen voor het gebruik op grote gedimensioneerde toepassingen. Om de inspectie en onderhouds-toepasbaarheid te optimaliseren biedt het systeem een toegankelijkheid tot 500 mm.

 

Dit eenvoudig te koppelen systeem biedt ideale mogelijkheden voor het gebruik onder bestratingen en (snel)wegen. Het systeem is uitermate geschikt als vervanger voor de IT-buis door de kubusvorm, de grote bergingscapaciteit (216l) en uittredings percentage.

 

Inspectie van deIT Plus® Controlbox

Download het productblad voor meer info over de IT-Plus® Controlbox

Download de bestektekst van de IT-Plus® Controlbox

boxen-htw-assemblage
Assemblage

Het assembleren van het ITplus® Controlbox systeem kan eenvoudig door één persoon gedaan worden. Bovendien heeft de ITplus® Controlbox een goed compleet accessoire programma. Voor alle toepassingen van dit systeem zijn adequate en economieche oplossingen te bedenken en te construeren voor zowel kleine als grote infiltratievelden, met als belangrijk speerpunt de mogelijkheid tot reiniging en inspectie.

 

Alle ITplus® producten zijn eenvoudig met elkaar te combineren.